We delen graag onze passie voor zorg en ons merk door samen te werken met winkeliers en retailers!

Veel van onze klanten hebben een Healthy Socks gekocht nadat ze zo veel collega's op de werkvloer zagen rondlopen met onze kleurrijke sokken. De kwaliteit en zachtheid zijn uitstekend. We krijgen vaak de feedback dat de sokken heerlijk zitten! Om meer mensen de kans te geven rond te lopen met onze kleurrijke sokken hebben we een groothandelsprogramma opgezet. Wij geven winkeliers de kans om onze sokken fysiek te verkopen in hun winkel en mee te profiteren!Start met de verkoop van Healthy Socks in uw winkel

Gelooft je in Healthy Socks en ben je een eigenaar van een winkel? Word dan een Healthy Socks verkoper en verdien extra inkomen terwijl je de liefde voor de zorg verspreid onder je klanten! Wij werken samen met B2B platform Ankerstore zodat je kan profiteren van een eenvoudige, consument-achtige, ervaring tijdens het online winkelen voor je eigen winkel. Bezoek Healthy Socks Ankerstore om onze winkel te bekijken.Voordelen voor winkeliers:

  • Een aantrekkelijke aankoopprijs met 60 dagen betalingstermijn.
  • Wij promoten je op social media en zullen je content (her)plaatsen waarbij een product van ons betrokken is.
  • De zachte en kleurrijke Healthy Socks zullen er geweldig uitzien in uw winkel en zullen mensen uitnodigen om binnen te komen.


AANBIEDING VOOR BEPERKTE TIJD: Ontvang €200 korting op uw eerste Ankorstore bestelling tot 31 december 2021! Dit betekent dat u 50x Healthy Socks kunt krijgen voor €100 bij bestelling van onze Ankorstore exclusieve Healthy Socks Intro Box.Hoe word ik een Healthy Socks winkelier?

Registreer op Ankorstore als wederverkoper door hieronder te klikken op de 'Bezoek onze groothandel pagina' knop. Vergeet na het registreren niet onze unieke code LIFT-KEJWVATK te gebruiken bij je eerste aankoop om je €200 shoptegoed te ontvangen.