Zakelijk aanvragen voor custom sokken

Je eigen zorg - sokken ontwerpen.. Hoe leuk is dat? Bij Healthy Socks is het mogelijk. Wij helpen je graag mee met het ontwerpen en ontwikkelen van sokken met bijvoorbeeld het logo van het ziekenhuis waarin je werkt. Naast het bedrukken van je logo op onze sok is het ook mogelijk om een instrument uit jouw specialisme te bedrukken op de sok.

Healthy Socks zijn ideaal als promotiemateriaal voor op bijvoorbeeld congressen of andere (zorggerelateerde) gelegenheden. Wij denken graag met je mee bij het ontwerpen van de sokken. Je kan gemakkelijk het formulier hieronder invullen en wij komen binnen 24 uur bij je terug met een passende offerte.

Kerstpakket

Ben jij verantwoordelijk voor de kerstpakketten dit jaar en ben je nog op zoek naar een originele invulling hiervan? Sokken zijn het ideale geschenk voor in het kerstpakket. Je collega’s zullen blij verrast zijn met dit cadeau. Naast dat ze er leuk uitzien zijn ze ook nog lekker warm, wel zo handig in de winter. De sokken zijn gemaakt van een zachte mix van polyester en andere materialen, een heel comfortabel cadeau dus.