Top 5 cadeautjes voor zorghelden

Top 5 cadeautjes voor zorghelden

Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje voor een zorgprofessional? Of werk je zelf in de zorg en zoek je nog iets voor je eigen verlanglijstje? Wij hebben een cadeautip 5 samengesteld van cadeautjes die je kan geven aan iemand die in de zorgwereld werkt. Natuurlijk komen onze zorg sokken ook in het lijstje voor, maar er zijn nog meer leuke dingen om te geven!

1. Medische klompen met print

Een medische klomp met print is altijd een goed idee! Het merk sanita heeft hele leuke medische klompen met mooie print in het assortiment. Zo zijn er klompen met stipjes, panterprint en in allerlei verschillende kleuren. Meer weten over vrolijke ziekenhuis klompen? Lees dan hier onze blog over medische klompen. (link)

2. Sleutelhangers

Wat een origineel cadeau is dit zeg! Deze sleutelhangers zijn te koop bij onder andere nursex.nl voor maar 8,95. Je hebt ze in de vorm van een kies, hand, voet, wervelkolom en knie.. Keuze zat dus! Dit cadeautje is ideaal voor het dobbelspel tijdens sinterkerst met je collega’s.

3. Zorg sokken van Healthy Socks

Dit item kan natuurlijk niet ontbreken als we het hebben over leuke zorg cadeautjes. De vrolijke zorg sokken van Healthy socks zijn erg leuk om te dragen, samen of met je collega’s. De sokken zijn ideaal om een jouw favoriete zorgheld te geven (of aan jezelf natuurlijk).

4. Zorg mok

Een mok als cadeau is leuk, maar nog leuker als het een zorg mok is. Bij nursexl kan jij deze coole Awesome Nurse mok bestellen. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren en te bedrukken met een naam naar keuze. Dit cadeautje is erg persoonlijk omdat je er een naam op kan drukken. Leuk toch?

5 Medische klompen (schoenen) van Nike!

We sluiten af met deze eye catchers van Nike. Nike heeft de Air Zoom Pulse speciaal ontwikkeld voor verpleegkundige. Het werk in de zorg is vaak fysiek (en mentaal) zwaar, vandaar dat deze Nikes een goede demping hebben, ideaal voor de ziekenhuis omstandigheden! Je moet wel je best doen als je dit cadeautje aan iemand wilt geven, wij hebben namelijk nog geen link gevonden waar je deze coole medische klompen/schoenen koopt.

Leuk feitje: Nike heeft vanwege het coronavirus 30.000 paar van deze medische schoenen weggegeven aan zorgpersoneel in Amerika.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke cadeautjes te koop, maar dit waren onze favoriete. Heb jij nog een leuke cadeautip? Laat het ons weten via instagram of facebook: @healthysocks.nl

Terug naar blog