Spuitsok in het zonnetje

Spuitsok in het zonnetje

Wij zijn dol op al onze sokken, maar een van de favorieten is toch wel de spuit sok! In deze korte blog lees jij 3 redenen waarom!

#1 De Spuit sok was een van onze eerste modellen.

De eerste reden waarom de Spuit sok een van onze favoriete is, heeft te maken met de leeftijd van deze sokken. De Spuit Sok is namelijk een van onze eerste modellen die uit de producten kwamen rollen. Ondanks dat wij nog een jong bedrijf zijn behoort deze sok dus tot de harde kern. 


#2 Herkenbaar voor iedereen

Anders dan de Laryngoscoop Sok en intubatie sok is het instrument die op de Spuit Sok waarschijnlijk voor veel meer mensen herkenbaar. 


#3 Mooi blauw is niet lelijk, maar wat dan wel? 

Blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. Met blauwe kleding (sokken) straal je evenwichtigheid, efficiëntie en stabiliteit uit. Ook schijnt de kleur blauw mee te werken aan een productieve werkdag. Naast dat blauw een erg mooie kleur is heeft het dus ook nog veel voordelen. 

Winnen winnen winnen!!

Wij zijn de moeilijkste niet, daarom geven wij een paar van de Spuit sok weg. Wil je kans maken om te winnen? Stuur dan een mailtje naar winnen@heatlhysocks.nl met als onderwerp het volgende: Spuit Sok winnen ja! 

Gebruik kortingscode SPUITSOK5 en ontvang 5% korting op de Spuit Sok. Dit was het alweer voor nu. Tot bij de volgende blog! 

Terug naar blog