Ontwerp je eigen zorg-sok!

Ontwerp je eigen zorg-sok!

Lijkt het jou leuk om je eigen zorg-sokken te ontwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wie bieden je namelijk de mogelijkheid paar sokken je eigen ontwerp te laten ontwikkelen.

Een custom made zorg-sok is goed in te zetten als promotie materiaal en is een origineel cadeau voor in het kerstpakket.

Zorg - sokken als promotie

Sta jij binnenkort (of over een tijdje) op een congres, beurs of ander zorg gerelateerd evenement? En ben je nog op zoek naar origineel promotiemateriaal? Dan is Healthy Socks de ideale oplossing voor jou.

Laat je eigen bedrijfslogo bedrukken op onze sokken of een andere print naar keuze. Zo geef jij je potentiële klant/relatie een cadeau waar hij of zij echt wat aan heeft. Sokken zijn bovendien een kledingstuk en die moeten gedragen worden.

Naast het bedrukken van de sokken denken wij ook graag met je mee over een eventueel gepersonaliseerde verpakking. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de verpakking aan te passen naar jouw wensen en onze sokken in deze verpakking te verwerken.

Kerstpakket

Een originele invulling van het kerstpakket, dat is elk jaar weer een uitdaging! Wij maken het graag een stukje makkelijker voor je. Ga met ons aan de slag en ontwerp een leuk paar kerst zorg-sokken. Je collega’s zullen versteld staan van dit cadeau! De sokken zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens lekker warm. 

Samen sta je sterk

Wij helpen jou/jullie graag verder met het ontwerpen van je droom zorg - sok. Als jij een leuk idee hebt voor je eigen zorg - sok resteren er nog maar een paar stappen voordat de sok werkelijkheid is. Stuur ons jouw idee in met eventuele afbeeldingen van de print die je op de sok wilt zien en wij gaan samen met onze ontwerper voor je aan de slag. Als jij en wij tevreden zijn gaat het gebeuren: de sok wordt door ons geproduceerd en binnen enkele weken worden ze netjes bij je afgeleverd.

Heb jij een fantastisch sokken plan en wil je dit graag met ons bespreken? Stuur jouw vraag in via ons contactformulier en wij nemen zsm contact met je op!

Terug naar blog