Medische klompen waar je vrolijk van wordt

Medische klompen waar je vrolijk van wordt

Medische klompen, ziekenhuis klompen, verpleegkundige klompen, OK klompen, gezondheidsklompen en ga zo maar door.. Dit zijn allemaal benamingen voor de klompen die in de zorgwereld veel gedragen worden! Wij houden het voor vandaag op de term medische klompen.

3 Vrolijke medische klompen

Deze blog gaat over vrolijke medische klompen, van luipaard tot bloementjes klompen, het bestaat echt allemaal! Wij hebben onze 3 favorieten hieronder bij elkaar verzameld.

1.De Luipaard klomp

Met deze stijlvolle klomp loop je er gekleurd en vrolijk bij!

De grafische print van Luipaard vlekken vallen erg op en zullen bij veel mensen in de smaak vallen.

De zintuigen van de luipaard staan altijd op scherp. Het schijnt dat je bij het dragen van deze medische klompen ook gelijk beter kan zien, ruiken en horen. (Grapje natuurlijk)

2. Zilveren klompen

Shine bright like a diamond met deze zilveren klompen! Geen printje, maar alsnog heel opvallend. De klompen zijn afgewerkt met een zwarte bies, dit zorgt voor een mooi contrast met het zilveren gedeelte van de klom.

3. Jungle klompen

Klompen met een jungle print zie je niet vaak, daarom zijn ze des te leuker! Deze medische klompen zijn gemaakt van wit leer met een print van bladeren en tropische papegaaien. Als jij van van de kleuren groen houdt, is deze klomp zeker een goede keuze voor jou.

De keuze is reuze

Naast deze mooie klompen zijn er natuurlijk nog veel meer leuke klompen te koop! Zo heb je ook klompen met stipjes of in felle kleuren. Als je van plan bent om nieuwe klompen te kopen, kijk dan even bij Studio Sanita, zij hebben allerlei vrolijke medische klompen in het assortiment.

Tattoo Bob tatoeëert medische klompen

In Maart 2020 heeft Tattoo Bob uit Rotterdam een gave actie gedaan met de klompen van het Erasmus MC. Ze beschilderde vanwege het Coronavirus vrijwillig de klompen van het personeel van het Erasmus MC.

Terug naar blog